Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (2.57 secunde)
Asta trebuie sa fie o atitudine de lideri puternici", a mai spus Vanghelie, referitor la decizile premierului Ponta de a-i demite pe Adrian Balaban-Grajdan, din cauza "comportamentului" sau, si pe Petru Lificiu, pentru "aroganta".
Intre social-democratii cu titlul de doctor se regasesc deputatii Mihai Tudose (doctor la Academia Nationala de Informatii), Petru Gabriel Vlase (doctor in stiinte militare la ANI).
Aceasta zi este sarbatorita in fiecare an, la data de 29 iunie, odata cu praznuirea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar romanesc.
Au disparut doua mii de scoli, s-au comasat altele, exista oameni care traiesc ca pe timpul lui Petru Rares, dar toate astea n-au avut pentru el nici o importanta.
Presedintele interimar al Senatului, Petru Filip, a declarat marti ca parlamentarii sunt obligati sa puna in acord OUG cu deciziile Curtii Constitutionale.
La Senat, Petru Filip, care a capatat peste noapte o anvergura politica de exceptie, ca inlocuitor al lui Crin, face figuratie si tace malc, probabil cu gandul la concediu.
Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului au depus o sesizare la CCR referitoare la rezultatele referendumului Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si presedintele interimar al Senatului, Petru Filip, au depus miercuri, la Curtea Constitutionala a Romaniei o sesizare cu privire la rezultatele referendumului din data de 29 iulie.
PETRU CALAPODESCU) Am dreptul sa nu cred neam in "onorabilitatea" demisiei ministrului de interne, Ioan Rus, si nici in "motivele personale" care au determinat-o, simultan, pe aceea a ministrului delegat pentru administratia locala, Victor Paul Dobre.
PETRU CALAPODESCU) Inca de cand a fost data publicitatii agenda fixata de Traian Basescu pentru sedinta CSAT, avand in centru "strategia de refacere a credibilitatii externe a tarii" era evident ca reinstalatul presedinte la Cotroceni gandise reuniunea ca un prilej de rafuiala cu Ponta, unul din principalii artizani ai suspendarii sale.
Parlamentarii democrat-liberali au parasit sala de sedinte inainte de exprimarea votului pe cele doua puncte inscrise pe ordinea de zi a plenului comun al Parlamentului, anuntul fiind facut de deputatul PDL Petru Calian.
"Am obtinut cel mai mare numar de voturi din judetul Salaj, aproape 40.000, dar prin legea stramba care functiona la acea data a intrat in Senat un alt candidat, Stan Petru, care a primit mandatul de senator cu 5.000 de voturi", isi aminteste Pop.
Petru Calapodescu) Pana la urma, premierul Ponta capata ce-a cautat. Schimbarea destul de evidenta in raporturile cu Traian Basescu, intervenita imediat dupa alegerile de la 9 decembrie, are efecte dintre cele mai nocive, iar o clarificare in interiorul USL pare mai mult decat oportuna.
Premierul Victor Ponta a declarat agentiei MEDIAFAX ca este foarte dezamagit de rezultatul final al alocarii bugetare UE petru Romania, care este prezentat sa para mai bun, dar de fapt este foarte rau fata de propunerea initiala a Comisiei Europene si practic nu s-a obtinut niciun euro in plus fata de noiembrie, iar" legenda cu presedintele Basescu mare negociator a murit".
De asemenea, la Conferinta judeteana a PSD Ilfov, delegatii prezenti au votat si echipa de conducere a acesteia, formata din presedinte executiv - Marian Ghenu, secretar executiv - Iancu Petru, vicepresedinti si consilieri personali.
Petru Calapodescu) Nu cred ca mai era nevoie, insa Traian Basescu a comis-o, dandu-i inca un bobarnac, daca nu chiar o pleasna, premierului Ponta.
Petru Calapodescu) Moartea lui Florin Cioaba a fost si trebuia sa ramana un eveniment tragic al familiei si comunitatii lui, romii caldarari si nomazi, dintre care se ridicase ca lider tatal lui, lasandu-i apoi mostenire o coroana de "rege" inventat, autoproclamat.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "In fide salus", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica cu titlul: "La multi ani, Armatei Romane!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: "Romania, din nou pe harta lumii!", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com